Monday, December 7, 2009

Malam Ratu Diva Ayam Iezawanie + Early Birthday Dinner

Ha..tajuk nak diva je kan? Lari cepat sebelum kena sepak laju2.

Venue : Fullhouse, Jalan Yap Kwan Seng.

Date : 2.12.2009

Theme : Ratu Diva Mak Hayam Di Alam Fairy Tale

Ok, firstly I mcm headache sikit nak cari tempat for this Malam Ratu Diva Ayam Iezawanie. I dont know where to go if club? mcm da biasa sgt and bising sangat no no, nak hotel? uuuuu...mahal and its weekdays u ols. In the middle of headache ni, suddenly this beautiful friend of mine, Ozy, gave me an idea of this place. I heard bout the Ara Damansara branch, but never heard & been to the KL branch, setakat lalu kat depan je adalah. As a white colour lover, I heart this place very much. Everything is in white, the furniture, the flowers, look clean and suci. When u enter the restaurant, you'll feel like u're in some kind of fairy tale places. Sekarang I da berangan nak rumah mcm ni sambil letak dagu atas tangan sambil mata meleret ke atas.




Cantikkan?? So I decided to make a surprised hen nite party+ early birthday party for Udect with fairy tale concept kat sini. But actually tak surprise pun sbb Udect dah tau kitorang nak throw hens nite utk dia but she dont know bout the place. Bab happykan orang with party2 ni I love sgt2. Since she requested to me awal2 she wanted to wear the bling-bling crown (mengadakan mak hayams ni), I fulfill kan jugak, but biasalah kan dah kata primadona organizernya, I pun feeling nak pakai crown jugaklah dgn rakan2 yang lain-lain kan? Barulah feeling ratu gituh. Now lets pictures do the talk lah eh.




Hee kesian si buta. Semua dalam restoran terpaku melihat dia masuk. But Udect sgt sporting ikut je lah apa kitorang kenakan dia.



I order cupcake ni dari Kak Anna. Thanks Kak Anna, definitely like what I imagine!!






















Tanx to Azwa, Munirah, Aino, Jules, Amek, Agnes, Audrey, Deana & Fullhouse staffs for making the nite really happened. I hope Udect love it and will remember the nite the whole of her life. Ni je mampu rakan-rakan yang sygkan u buatkan untuk u. So goodluck for ur new life as a wifey soon.
-Primadona-

3 comments:

nieja said...

i pon nak pegik
tmpat ni aritu..
tapi tak sempattt..
alaaaaaaaaa bestnyee!!!
tpksa la tnggu smpai
abes pract.. baru boley
pegik sana..

Primadona Fuschia d' Lolita said...

ye ke nija..hahha kuman siap tag u lagi kt picture i..takpe we can go together when u finish ur practical k

princess said...

Organized content is the best way to display or post an article, thank you for making it easy to digest your post.
Planner Los Angeles